Selamat datang ke blog 'Rangkaian Gano E Worldwide'. Untuk makluman, laman ini bukan laman web rasmi Gano E Worldwide Sdn Bhd (GEWSB). Laman ini diwujudkan atas inisiatif individu sebagai medium alternatif untuk menyampaikan maklumat berkaitan produk-produk GEWSB. Namun pemilik laman adalah ahli sah yang mendaftar dengan GEWSB sebagai agen.

Terima kasih.

Pentadbir Laman

Latar Belakang

Latar Belakang Syarikat

Gano E-Worldwide Sdn Bhd (GEWSB) yang ditubuhkan pada 2008 adalah anak syarikat kepada Gano Excel Sdn Bhd (GESB) sebuah syarikat tempatan. Perniagaan GEWSB adalah dengan memasarkan produk-produk kesihatan keluaran GESB secara e-dagang (e-commerce) dan rangkaian pemasaran.
Gano Excel Sdn Bhd

GESB yang diasaskan oleh Mr. Leow Soon Seng, seorang mycologist (pakar cendawan) merupakan perintis dalam mengeluarkan produk-produk barasaskan Ganoderma sejak 1995. GESB telah mencapai tahap antarabangsa di mana ia telah berkembang ke lebih 70 buah negara dan mempunyai jutaan pengguna di seluruh dunia.


Fakta-fakta penting yang perlu diketahui berkaitan GESB:-

  • Mempunyai lebih 3 juta pengguna di seluruh dunia dan semakin berkembang.
  • Kejayaan dalam lebih 13 tahun sepanjang penubuhannya.
  • Syarikat yang bebas hutang.
  • Dikenali di seluruh dunia tentang kawalan mutunya dan menerima sijil dari Good manufacturing Practice (GMP) dan ISO 9001:2000.
  • Proses menyelidik, menanam, mengilang dan memasarkan produk dilakukan sendiri oleh GESB.
  • Memiliki sendiri ladang Ganoderma Lucidum organik yang terbesar di dunia yang mana ia terletak di Kedah Darul Aman, Malaysia.
  • Proses mengekstrak, formulasi dan pembungkusan dilakukan di dalam makmal dan kilang pembuatan berteknologi paling moden.

Ibu pejabat GESB di Kedah dengan Pusat Pengeluaran berkeluasan 270,000 kaki persegi.


Cawangan-cawangan Gano Excel Di Luar Negara


Kawalan Kualiti dengan Teknologi Terkini.


Ladang Organik Terbesar Di Dunia Milik GESB terletak yang di Kedah.